Botiga d'adornaments tèxtils | Complements confecció

Majorista de fornitures a Mataró

Tenim el catàleg més ampli d'adornaments tèxtils i fornitures

93662_113247_complementos-de-confeccin.jpg

Necessiten adquirir complements tèxtils per la seva planta de producció? Son vostès fabricants tèxtils i volen adquirir els materials al millor preu possible? En COMO MATARÓ ens dediquem, des de fa més de 25 anys, a la venda i distribució a l'engròs de tot tipus de complements tèxtils, com botons, cremalleres, velcros, flocs, etc. Els oferim una àmplia varietat de productes al millor preu.

L'origen del nostre nom està descrit en l'activitat que desenvolupem. COMO (Complements Moda) MATARÓ va néixer amb el ferm convenciment de convertir-se en una empresa capdavantera en la distribució de fornitures, la qual cosa hem aconseguit gràcies a una plantilla especialitzada i a la confiança dipositada en nosaltres per part de desenes de clients al llarg d'aquest temps.

Fem enviaments a tota Espanya

La nostra botiga d'adornaments tèxtils només comercialitza els productes a l'engròs, és a dir, els nostres principals clients són les empreses dedicades a la confecció de peces. L'àmbit de distribució que realitzem és nacional, per la qual cosa fem enviaments a qualsevol punt de la geografia espanyola.

Volen rebre la visita d'un dels nostres comercials?* En aquest cas, tan sol han de posar-se en contacte amb nosaltres a través de via telefònica (93 757 90 01) o enviar un correu electrònic a la següent adreça: como@como-moda.com

* Servei disponible a Catalunya.